Går överstyr!

Detta är fan drygare en tidigare experiment.
Det går ju liksom bra.
Men det är endå enerverande...

P.S.
Jag tar er i Harry Potter Kunskap!




"Att dricka 3.5or är som att slicka fitta på sin egen sysster. Smakar lika men känns fel."

Sataalickiwitch

Jag håller mitt ord. Har klarat mig en bra stund nu. Vet inte riktigt om jag behöver förklara hur det känns, ni grabbar förstår säkert..

Men för er "människor" Utan penis. Det är hemskt!

Dessa jävla experiment!

Det har kommit till min uppmärksamhet att folk visar ett visst intresse för mina skojjiga samhällsprojekt.
Detta leder ochså till att det kommer önskemål. Vissa sämmre en andra.
Men jag ska vara en snäll individ och göra det som Johan Ek (Eller något jävla träd va det.) Ni kanske känner honnom från Objuden Gäst?

Ok. Nu till saken.

Experimentet går ut på att jag inte får ha den så kallade "Johans privata stund" För er som inte vet vad jag menar eller bara är allmänt dumma, så blir det inte något mys med "Lena Handén"
Okej, jag vet att vissa som läser inte kommer att läsa mellan raderna.. Jag ska inte runka på 30 dagar. Borde inte vara för svårt?

P.S Sponsring till mitt sommar projekt eller "Hb dieten" Gäller fortfarande. Ska det bli av måsste jag ha pengar på ett eller annat sätt...

Tack för mig, nu går jag och run.. Fan.. Tittar på tv eller något annat..

Norska historier.

På senare tid har jag värkligen lärt mig värdet utav Danska porrnoveller. Följande episod är skrivet utav signaturen: "Bleia"

Läs och njut, men se till så att eran sovrumsdörr är låst och reglad, vill ju inte att något pinsamt ska innträffa!

Alene hjemme hele helgen. Kom hjem fra jobb, sprang rett opp i skapet og fant frem babyutstyret mitt. Tok på meg to libero, en tykk innleggsbleie og bleiesnipp, en rosa strømpebokse med barne motiv, boddy, smekke og sutt. Drakk en god del så jeg ble veldig full. Sovna på gulvet i stua, plutselig våkner jeg av att døra går opp, det var Heidi og Tove, to arbeidskoleger. De begynte å le. Hva er det du driver med svein? Hvorfor har du på deg bleier og baby klær? De kom og dro meg opp. Jeg kjente bleia var kliss våt, viste ikke va jeg sku gjøra, men begynte og grine. Slapp av, sa Tove. De dro meg med inn på soverommet, der lå det og fløt av baby klær, plastruser, snipper, bleier, sutter og tåtter. Legg deg ned på senga Svein. sa de strengt. Jeg tørte ikke annet. Heidi kneppet opp min body, dro ner strømpebuksa, så jeg lå i bare bleia, mens Tove tok bilder. Bleiesnippen blei knyttet opp. Løft på rompa, sa Tove og dro frem bleia, den var det mye tiss i, sa hun. Ser jammen ut som du må ha på nye, fortsatte hun. Hun fant to libro og tre innleggsbleier, smurte og pudret meg på den barberte tissen, ser jo ut som en baby-tiss, den lille tissen din, sa hun. Hun dro opp bleia og knøyt bleiesnippen på magen og ryggen. Reis deg, sa hun. Hun tok en barnslig shorts med seler som kunne låses på ryggen, som ikke gikk an å ta av. Så fant jentene en stor joggedress og dro på meg. Med shorts, bleie og joggedress, dro de meg med på hytta til Heidi. De hadde pakket med alt baby utstyret i en bag og ba meg bäre bleiepakkene ned til bilen. jeg var livredd for å møte noen, men det gikk bra. Endelig var vi på hytta, da dro de av meg joggedressen og sa: Nå skal du väre en liten bleiebaby hele helgen. Jeg spurte forsiktig Tove om hun kunne låse opp shortsen for jeg måtte på do og drite. Men hun bare lo av meg og sa: Du kan bare venne deg til med og skite i bleien din, for alle små babyer gjör det i bleia og sån ble det. Jeg måtte skite i bleia hele helgen til vi kom hjem. Jeg trodde dette var over når vi kom hjem, men nei! Tove sa: Heidi kommer og kler deg klar til å gå på jobb, noe som jeg nektet iherdig på. Men da sa Tove og Heidi at de skulle legge ut bildene av meg på internet. Så nå har jeg brukt bleier i et år og har ingen kontroll lenger...

Tack Bleia för detta mästervärk!

SATAN!

SATAN!
Helvete.. Det går skitdåligt med mitt projekt! Vill ha litervis med Hb men kan ej förskaffa mig den kvantite jag vill!

Även skolan och mor utgör ett hinder...

Note to self: Don´t beat up the hamsters, they might bite you.

P.S. Jag vill fanemig vara på The Black Dahlia Murder nu!

P.P.S. (Jag vet att inte alla mina ord är godkända utav stavnasister såsom Kalle och Bizz)

21.26

Kom alldeles nyss hem från gårn.. Det var kul.. Men skjönt att komma hem.

Inatt somnade jag utav misstag.. Jag sov i ca 4 timmar innan jag vaknade utav väckarklockan.. Vid tillfället satt jag vid datorn. Det var inte den skjönaste ställnignen jag upplevt.

Jag tror jag hoppar av detta projekt nu, jag mår välldigt dåligt. De enda gångerna jag är pigg är när jag fått i mig socker, vilket ochså leder till att jag blir alldeles skakig utav sockerkicken.

Jag tror man kan konstatera att människor inte är bygda för att vara vakna hela dygn.
Den totala tiden jag sov var Ca: 68 timmar utan någon sömn. Jag sov sedan i ungefär 4 timmar och sedan har jag gått i skolan och sedan varit på gårn.

Godnatt.
Ψ

Vaken tid: 44 timmar

Natten tills idag var jobbig. Jag satt vid datorn och försökte hålla mig vaken, detta resulterade att jag höll på att sommna. Efter jag druckit upp min sista energidryck bestämde jag mig därför att gå ut. Nu kommer ett citat jag skrev på min mobil när jag var ute.

"Seriöst, jag känner av paranoia nu.. Skuggorna är välldigt läskiga och vinden gör inte saken bättre.. Jag är vanligtvis inte mörkrädd, men jag undgår endå inte känslan utav att vara iaktagen. Jag kommer på mig själv när jag tittar bakom axeln hela tiden.. Jag vet inte om det är månskenet eller det faktum tat jag inte har sovit på länge nu..."

Här gick jag till skolan, det tog 10 minuter och jag gick från tempo (För er som inte vet är det ca 50 meter att gå)

"Klockan är nu 04.49 och jag befinner mig på skolan i näsviken, det skulle vara jobbigt att gå till någon annan skola kännder jag... Jag skriver ner detta på moblilen för att senare kunna skriva det på min blogg..  Måsste gå vidare nu. Tror jag går till Björns hus och försöker väcka honom.. Bäst jag inte skriver sms till honom, hans sysster har en tendens att vakna på något vis (Hon bor en våning under hans rum) men Björn därimot vaknar inte.Nu slår jag på lite musik, "Whitechapel", och ska börja gå.."

Det var hemskt.

Idag när jag min mor vaknade undrade hon vad jag gjorde uppe.. Jag informerade henne att jag håller på med detta experiment. Hon blev arg och sa att jag inte fick för att det var farligt, Björn håller med om att jag borde sova... I beg the differ...
Därimot när mor skickade mig på arbete på gården så höll jag på att svimma. Tror kanske att jag kommer att somna inatt, vare sig jag vill eller inte...

Ingen vill veta vart USA planerar att köpa sin tröja! (Klockan är 03.46)

Asså.. Nu när man inte har sovit så mycket så kommer man på saker.. Tillexempel:

Den 11 september 2001 så förstördes ju typ 2 hus i usa.. Hemskt många människor dog, vilket isig är sorgligt.. Men det jag inte förstår är varför det är så jävla mycket snack om det.. nu pratar jag inte om att man ska skita i att det hände, men folk gråter bara den 11 september varje år för terrordåden... Annars på dom återstående dagarna på året så tänker inte mycket folk på att det skedde... Så nu frågar jag. Varför ska folk bry sig den 11? Liksom om dom endå inte bryr sig men vill vara artiga genom att hålla en tyst jävla minut varje år på den dagen? Det tycker jag är fel, dom borde väll säga som det är
"Era feta svin, ni får faneme skylla er själva." (Och där menar jag inte att dom människor som misste familj/Dog förtjänade det. Men borde vara väckarklocka för usa) Om ni nu ska envisas med att lägga er i allt så får ni ta er egen del utav kakan.. Ät och var mätt för fasiken! Det hjälper inte heller att åka och skjuta sönder städer, barn, kvinnor och män där heller... Jag tror iallafall jag skulle ta illa  upp om dom dödade min släckt och sprängde mitt hus.

Sedan att just den dära muslimska extrema fundamentalismen som gjorde terrordåden ochså är dumma i huvvet är en annan femma...

Min tanke är att världen borde bli mer "Röd" så att säga... (Och nej usa, inte utav blod)

P.S. Jag har druckit massa energidricka, det kan hända att denna text blev virrig, men jag älskar komunism.. Och gammla krigsfilmer...
Tror fan jag ska titta på "Örnnästet" Den är bra...

Samhällsprojekt 02.

Okej, det tidigare samhällsprojektet gick ju inte som planerat. Detta förväntas ha större frammgång.

Planen: Hur länge klarar man att inte sova, hur påvärkar det skolan och mår man bra utav att inte sova?

Jag har nu varit vaken i totalt: 40 timmar och ca 20 minuter. Klockan är nu 00.20.
Mer innlägg kommer att föllja.

Dag. 2

Jag överger detta projekt.. Det är för jobbigt när man blir bjuden på smörgåstårta.
Den var god iallafall...

Eventuellt ett till försök kommer att ske på något lov, möjligtvis sommarlovet.
Det kommer inte att fungera på skolan där alla klasskamrater är så söta.

Dag.1

Denna dag har varit jobbig. Men jag förstår inte riktigt varför.. Det jobbigaste jag har gjort måsste ha varit att åkt till frisören och blivit klipp.. Förutom 16-veckorsträningnen och trummandet.
Jag är riktigt hungrig, det är dessutom svårt att hålla humöret uppe, mår rent av illa utav hunger.
Det är jobbigt att försöka bortförklara för mor varför jag inte äter. Kan bli kompikationer frammigenom.

Fasta?

Det känns som att det är tid för en litet experiment. Jag ska försöka klara mig utan mat så lång tid som möjligt. Då menar jag all fast föda (Inklususiven soppa) Drycker gäller ej.


RSS 2.0